keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Hengissä edelleen!

Moi!

Anteeksi tästä suuresta päivitystauosta!
Hengissä ollaan ja olisi tarkoitus tätä jatkaakin, mutta nyt olen ollut kiireinen/ laiska. Teen 12 tuntisia työpäiviä ja erittäin fyysistä työtä.
Vapaapäiviä on 1 (tai ei ollenkaan) viikossa. Jaksaminen ylimääräisen urheilun suhteen siis hyvin rajallista. :/ seliseliseli....
Täytyy myös tunnustaa, että jonkilainen motivaation puute ja hälläväliä hetkikin tuossa tuli. Ei jaksa kiinnostaa tai välittää ja kaikki tuntuu turhalta, MUTTA yli ja ohi on! Joten ei siitä sen enempiä ellei ihmisiä kiinnosta. :D

Elikkäs, syön huonosti (edelleen) ja liikun kyllä töissä erittäin paljon. Salilla en ole käynyt ja juokseminenkin on jäänyt poies... Liikuntana ovat olleet pyöräily ja rullaluistelu.
Täytyy vaan jällen ottaa itseään niskasta kiinni ja saada perse liikkelle. Töiden pitäisi muuttua inhimmillisiksi parinviikon sisään, jolloin pääsen aloittamaan kuntoilun ja ostamaan uusia urheilukamppeita.

Tässä vielä kuvia tämän hetkisestä tilanteesta. En ole siis tehnyt lihaskuntoa herraties milloin. =_='' Paino oli ulkomailla siinä tavoittelemassani alle 60 kg mutta Suomessa se sitten tulikin takaisin ruokavalion muututtua.


Jostain olen hankkinut lisää massaa vaikkei ulkoisesti niin hirveän suurta eroa ole. Paino on samaa kuin aloittaessaki, mutta huomaa kyllä painon koostumus eron. Ulkomailla olin tosiaan aika hoikassa kunnossa mutta se jäikin sinne (*hahahaa*).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti