keskiviikko 15. elokuuta 2012

Elokuun aloitus

LOMA!
On vihdoin alkanut. Tämä tietää suuren rääkin alkamista. Kesä on mennyt niin pitkälti chillaillen, että on aika rangaista itseään, ja kunnolla.Oikeen hävettää tämä kesän aikainen laiskuus. Nyt liikkelle ja oikeasti. Saa luvan selittelyt loppua!

Suunnitelma
Alan kehittää juoksu ja rullaluistelu kuntoani lisää. Yritän olla tekemättä samaa virhettä kuin keväällä. Jäin liikaa koukkuun salilla käyntiin, ja muu liikunta jäi vähemmälle. Tunnin kestävällä lenkillä pitäisi käydä 4 kertaa viikossa. Monet suunnitelmat on ryssinyt viimeaikoina, mutta nyt on aika saada itseään (jälleen) niskasta kiinni.
Olen huomannut että itse tarvitsen joitain haasteita ollakseni tarpeeksi sitkeä jatkamaan. Täytyy miettiä joitain hyviä kuukauden mittaisia haasteitä itselleni. Ideoita?

Ainiin unohdin mainita, että sen minun ja sisareni pitämä "kumpi paremmassa kunnossa" kisan voittaja: MINÄ!!!  *kuvitelkaa hieno tuuletus tanssi*.
Hohoh, voitto minulle. :D Aion keksiä hänelle tälle puolelle vuodelle uuden haasteen. Siitä saa mukavasti potkua omaan suoritukseen.

Liikunnat

La                                                                                           Ti
juoksu     10 km       900 kcal                                                 rullaluistelu     15km         700 kcal
keskisyke 170 max. 203  eli 170/203                                    ei mittaria

Tuo kalorin kulutus määrä saattaa vähän kieliä huonommasta kunnosta kesän jäljiltä... Noh, Fail and try again!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti