torstai 1. marraskuuta 2012

Tilanne katsaus

Hei!

Jälleen kerran ilmoitan olevani elossa! Ei hätää. Sillä urheilen edelleen paljon ja säännöllisesti. Päivitystauko vain johtuu koulusta ja lähiomaisen kuolemasta, joten ei ole ollut ihan tämä kirjoittaminen päällimäisenä mielessä. Minulta löytyy kuitenkin käsintehty liikuntakalenteri viimeajoilta. Se näyttää aika samalta kuin edellinen päivitys.

Kroppaan ei ole tullut suuria muutoksia, mutta kunto on noussut huomaattavasti. Vähän on ehkä kroppa löystynyt lihastreenin vähentyessä.
Jaksan juosta/ hölkätä pidempiä matkoja. *jee* Huomioikaa juosta! Olen jälleen löytänyt lenkkeilyn ilon. Yleensä pyrin tekemään kaikkea muuta kuin juoksua.
Kesän lopussa!
Käyn lenkillä keskimäärin 4-6 kertaa viikossa ja salilla 1-3.

Tässä on tullut kokeiltua kaikenlaista liikuntaa ja suurin ongelmani on aina ollut syöminen. Ruokahaluni kasvaa urheilun myötä suunnattomasti ja saatan öisinkin herätä nälkään (jolloin on pakko mennä syömään, jotta saan unta). Ei muuten ongelmaa, mutta kropassa ei tapahdu muutoksia, kun ruoka määrä nousee samaa tahtia liikunnan kanssa. Sitten alkaa turha mässääminen.
Nyt mietin kuumeisesti ratkaisua motivoida ja kontrolloida syömistäni!

 Mitä pitää pohtia tavoitteisiin ! Loppuvuodelle ja seuraavalle puolelle vuodelle.
- Tavoitemitat
- Tavoitepaino
- Miltä näyttää ulkoisesti
- Aikataulu tavoitteille
- Suoritukset lenkillä
- Ruokavalio

Hyviä vinkkejä ja kokemuksia liittyen treenaamiseen ja syömiseen otetaan vastaan.

Lupaan kirjoittaa jatkossa ainakin kerran kahdessa viikossa! Pyrin kuitenkin kerran viikossa
- Jos en noudata tätä minulle saa keksiä jonkun rangaistuksen. Se voi liittyä tavoitteisiin tai johonkin urheilusuoritukseen. Olen kova huijaamaan itseäni, joten tarvitsen rangaistuksia ja valvojia. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti