tiistai 21. helmikuuta 2012

Liikunnan ihanuus

Jalat toimii ja treeni kulkee
Voi tätä liikunnan iloa! Vihdoin takaisin salille. Aion tästä eteenpäin keskittyä kunnonkohotukseen enemmän. Tauko nosti painoani (nyt 65 kg), mutta mitat ovat samat. *viiiiuh* Vähän saattaa tämän kuun tavoitteet jäädä kauemmaksi.

Kyllä tuo pari kiloa lähtee viikossa tai parissa. Huomaan, että olen saanut enemmän lihasmassaa, mikä nostaa painoa.  Täytyy saada sitä läskiä nyt pois. Ei sitä lihasta auta läskien alla esitellä.
Minähän muuten aion painaa sen alle/ tasan 60 kg ennen Espanjaa ja sen 55 - 57 ennen kesää. Kadotin intoni ja taistelu tahtoni tauon aikana, mutta olen jälleen tulessa.  

Jaksaa jaksaa


Liikunnat

Ma                                                    Ti
Juoksu 1h 600 kcal                           juoksu 1h 600 kcal
Sali           200 kcal                           sali           300 kcal
                                                          ju-jutsu    400 kcal
yht.           800 kcal                                           1300 kcal

Ajattelin ryhtyä laittamaan syömisiäkin tänne välillä ylös. En ole itsekkään oikein kärryillä mitä syön. Vähän itselleni muistiin siis.

2 kommenttia:

  1. Moi!
    Kiva, että löysin blogisi! Olen etsiny blogia, jossa oltaisiin suunnilleen samoilla viivoilla kanssani ja saman tyyppisiä tavotteita. Itselläni on bmi himpun päälle 25, olen 172cm pitkä ja painoa on nyt muutamien viikkojen kuntoilun jälkeen 75! Tavoitteena on olla toukokuuhun mennessä 70 ja toivottavasti alle! Olen vartaloltani aikalailla saman mallinen kuin sinä. Mullakin on aina ollut lihaksia, mutta tällä hetkellä ne on jossai läskin alla piilossa :D Nyt olen alkanu miettimään syömisiäni ja liikkumaan paljon! En halua tinkiä ruuasta liikaa :D Toivottavasti jaksat bloggailla edelleen, tsemppiä projektiin! Seurailen täällä ja imen motivaatiota itsellenikin! :D -Linsku

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon kommentista!
    On ihanaa että jotkut todella seuraavat ja saavat motivaatiota. Itsekin tykkään seurata ihmisiä, jotka ovat samoilla siivoilla. Ennemmin liikkuu paljon kuin jättää hyvää syömättä. ;)
    Tsemppiä vain sinullekkin Linsku ja tule ihmeessä sitten kertomaan omista tuloksistasi. :D

    VastaaPoista