torstai 8. maaliskuuta 2012

Lukemista

Elikkäs tässä nyt vähän vähemmän ollut päivittämistä kun on tullut luettua kirjoituksiin. Lähinnä sen takia ettei ole paljoakaan kerrottavaa. Työharjoitelukin alkoi joten on vähemmän aika treenata, mutta toisaalta vähemmän aikaa mässätäkkin. :D

Ti                                        To
Sali             600 kcal           kävely 1h/ 400 kcal        
cristrainer   300 kcal         

Tulevaisuudesta sen verran että aion tässä kuussa keskittyä enemmän lenkkeilyyn ja syömiseen. Aiemmat ovat menneet siinä lihasmassa treenailussa ja mässäilyssä. En edelleenkään jaksa olla kovin tarkka syömisessä. :D 

HETI kun tiet sulaa alan pyöräillä töihin ainakin kerran viikossa (20 km suunta). Aiemminkin olen samaa matkaa pyöräillyt kouluun yms. Siitä tulee niin hyvä fiilis kun on vaikka viikon pyöräillyt kouluun/ töihin 40 km päivässä. Kuntokin nousee älyttömän nopeasti ja eron huomaa tehdessä samaa matkaa useasti . Toivottavasti tiet kerkee sulaa ennekuin lähden Espanjaan.

Ajattelin myös ottaa tietyn juoksu matkan kerran viikossa tai kahdessa juostavaksi. Seuraan keskisykettä, aikaa ja tuntemuksia samalta matkalta. Varmaan jonkun 6 - 10km matka. Jää vain on toistaiseksi esteenäni. (ketasin jo kerran jo poleni auki...) siispä tyydyn toistaiseksi hiihtoon ja juoksumattoon.

 Täydellisyyttä


Haaste 23/30
 Onko median luoma nais-/mieskuva osasyy siihen, miksi haluat pudottaa painoa?

Vähän riippuu mikä on median kluoma ihanne naisesta. En halua olla superlaiha vaan timmi ja urheilullinen. Maailma vaikuttaa tietenkin jollain tasolla kaikkien käsityksiin kropista. Minusta ihminen saa muokata ja valita oman kroppansa niin kauan kuin se on tervettä.

Painon pudotus lähtee kunnokohotus ja lihastenhankita projektin kanssa. Haluan timmiä vartaloa esiin ja saadakseni tämän minun täytyy pudottaa painoa. Juokseminenkin on kevyempää kun ei tarvitse mitään ylimääräistä kantaa. ;)

P.S. Kehtaanko raahata rullaluitimia Espanjaan mukaan. :'D Rakasta rullaluistelua ja on kurjaa jos ei pääse. On myös noloa täyttää matkalaukku niillä. :>

2 kommenttia:

  1. blogissani on sulle tunnustus :)

    http://miinusviistoistakiloa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän erittäin paljon. :D On upeaa olla jonkun tunnustus listalla. <3 Täytyy itse miettiä blogeja tuohon ja tehdä jossain vaiheessa päivitys. :)

      Poista