tiistai 10. tammikuuta 2012

Missä mennään

Treenin alkua.

Treenaus on lähtenyt loistavasti käyntiin. Olen käynyt salilla jo parikuukautta välillä harvemmin ja välillä useammin. Tykkään todella käydäkin salilla. Nyt täytyykin enemmän panostaa siihen ruokaan ja lenkkeilyyn.

Syöminen on mennyt loistavasti viimeiset 3 viikkoa. 2-3 tunnin välein pieniä aterioita, jotka pyrkii olemaan vähähiilarisia. Vatsani ei pitkään aikaan voinut näin hyvin. Ei turvota eikä satu lähes päivittäin. Eikä ole edes tullut mieleenkään syödä roskaruokaa yms. Ei ole edes tehnyt mieli. Toivottavasti näin jatkuu niin saadaan tuloksia.



Liikkuminen

Maanantaina                                                               Tänään
Salilla 300 kcal                                                           Salilla 400 kcal
Lenkki 1 h 500 kcal                                                    lenkitön päivä (maraton ohjelma)
Hiihto 30 min 300 kcal                                               illalla hiihtämään 300 - 600 kcal

Yht. 1100 kcal                                                            yht. 700 - 1000 kcal

Syön tällä hetkellä n. 1500 kcal päivässä (ennen 2200 - 3000 kcal päivässä ilman liikuntaa). En laske kovin tarkkaan, mutta pyrin kuluttamaan mahdollisimman paljon ilman liiallista rasitusta, ennenkuin keho on tottunut. Esim. tänään en tee pitkää lenkkiä ja huomenna taas jätän salin väliin. Venyttely on päivittäistä.
Aikataulutan viikottain liikunnan itselleni tarkemmin sitten kun pystyn. On vaikea hahmottaa itsekin vielä liikunnan määrän ja aikataulun kokonaisuutta.

2 kommenttia:

  1. ihanan tsemppaava ja pirteä tää sun blogi :-)) jaksaisimpa minäkin liikkua noin paljon ku sä. ;DD tsemppiä tosi paljon kunnon kohotukseen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos todella paljon. :D
    Tätähän innostuu paljon paremmin tekemään kun joku jaksaa seurata ja kiinnostua mun liikkumisista. Kiitos vielä kannustuksesta. <3

    Liikkumiseen täytyy löytää vain tarpeeksi hyvä motivaatio, ja mahdollisesti seuraa ketkä potkii eteenpäin. ;)

    VastaaPoista