torstai 26. tammikuuta 2012

Viikko 4

Viikko
lähestyy jo loppuuaan enkä ole juuri mitään liikuntaa tänne päivitellyt. Tällä viikolla on jäänyt hiihdot ja pitkäkestoiset liikunnat välistä. Selityksiähän löytyy huistenvärjäyksestä töihin, ne on vain niitä selityksiä.

Stop making excuses and move fatass!

Lenkillä

Tällä viikolla oli kokeisiin lukua. Menin sitten koulun salille ja poljin kuntopyörää hiljaista tahtia ,lukien samalla. Erittäin kätevää hyötyliikuntaa. Suosittelen hiljaisella tahdilla liikkumista ja samalla lukua. Ei sitä kotona jaksa paikoillaan lukea kuitenkaan.

Torstaina olin 10 tuntia töissä enkä mennyt kouluun. Ei sinänsä pitkä aika, mutta teen keikkaa rakennussiivoojana/ -raivaajana ja unohdin eväät kotiin.
Minä liikenteessä 12 tuntia ilman ruokaa koko ajan liikkuen, on aika kova suoritus! En pysty edes nukkuessa olemaan syömättä noin kauan.


Yleensä tulee migreeni jos ei syö 4 tuntiin, silti ei tullut edes huono olo tai nälkä! Vähän välillä huippasi. Tottuukohan siihe ettei syö koko ajan ja hirveitä määriä...JES!



Ma: Sali 400 kcal
Ti: Sali 500 kcal, Pyöräily 1 h 350 kcal = 850 kcal
Ke: Töissä 10 h (siivoamista), vapis
To: Oma reeni, Ju-jutsu

Huomenna: Aamusali, pyöräily, Zumba, sali
La: Jotain pitkäkestoista, sali
Su: Vapis tai kevyt lenkki

Ajattelin muuttaa tätä ulkoasua viikonloppuna. Jotenkin häiristee, ainakin itseäni tuo vaaleanpunainen. Joku sinisävyinen voisi olla kiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti