tiistai 3. tammikuuta 2012

Tavoite

Blogin ideana on siis seurata omaa kehitystäni ja toimia ikään kuin päiväkirjanani, mutta on upeaa, jos joku haluaa jakaa kokemukset kanssani. :) Pahoittelen jo nyt kaikkia tulevia kirjoitusvirheitä. <3

Tavoite
Tavoitetta siis vähän tarkemmin. Haluan pudottaa painoa noin 7-10 kg, ainakin näin aluksi. Tarkkaa painoa en määrittele, sillä se riippuu ulkonäöstä olenko tyytyväinen.
Haluan aikaiseksi lihaksikkaan ja timmin vartalon .


Totta puhuakseni en olisi uskonut kykeneväni tähän, mutta luin yhtä blogia missä oli puolessa vuodessa tehty suuria muutoksia. Nyt uskon ainakin voivani yrittää.

Toinen tavoite on kunnonkohotus. Olen joskus ollut kovakin juoksia, mutta sekin meni ohi liikakilojen tullessa. Täytyy päästä siis eroon ylimääräisestä ja onnistua juoksemaan ainakin se puolimaratooni (21 km). Varmaan kykenisin juoksemaan sen jo nyt, mutta haluan kovemman ajan.




Pientä haastetta kunnonkohotuksen puolesta tuo se, että asun korvessa... Pitää matkata ainakin 3 km, jotta pääsee valaistulle, auratulle  ja ylesäkin kävelytielle. Vähän kysyy enemmän motivaatiota puskee hankien läpi koulunjälkeen säkkipimeässä lenkille. Lenkistä on aina noin 5-8 km sa*kelin liukasta ja pimeää. MUTTA MINÄ TEEN SEN! Kesällä se sitten helpottaa ja pääsehän sitä pian hiihtämään (latu on tosin kaukana). :D

Tulen kirjoittamaan
Siitä miten lähden etenemään, miten tulen syömään ja mielipiteitä erilaisista laihdutus metodeista. Aion julkaista kuvia omasta kropasta ja sen kehityksestä.
Varmaan tulen kertomaan ja tutustumaan muutenkin itsekseni kaikkeen humputuksen, joita jakelen sitten täällä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti